31 August 2010

Blog aku kena godam (hack)!

Kepada yang cuba masuk ke blog aku diantara pukul 5 pagi sehingga 9 pagi mungkin rasa pelik bila tak dapat access. Katanya blog aku telah dipadam! Pengalaman dahsyat aku dipagi merdeka dan ulangtahun perkahwinan aku hari ini.

Setelah setahun cuba establish blog ni dan tiba-tiba dengan mudah dipadam dengan jayanya.

Aku tak tau kenapa, pada mulanya aku sangkakan aku telah melanggar term blogger. Aku cuba recover balik blog ni dan akhirnya berjaya!

Aku berjaya dapatkan kembali segala data blog ni. Semasa proses recovery, macam ada warning/suspicious activity being done to my blog. Oh! Really? Sebab tu pihak blogger temporarily disabled account aku.

Since blogger ngan gmail sekarang integrated, aku cuba login ke email. Yess! Ternyata sekali ada aktiviti pelik berlaku dan secara pastinya akaun blogger/gmail aku telah di godam! Hacker tersebut telah menggunakan email aku untuk menghantar email kepada semua email yang ada di dalam mailing list aku. Si celaka itu telah menghantar link yang ntah apa-apa. Ini buktinya...Malangnya kesemua email yang dihantar tidak sampai kepada pemiliknya....Alhamdulillah.... Semuanya telah selesai. Aku harap takde lagi gangguan. Tapi aku agak pelik dengan soalan Encik Google bertanyakan aku dengan 1 soalan yang pelik? Nak tau soalan apa? Jom tengok gambar kat bawah ni....WTH? Cukuplah satu dunia tau saiz zakar Ariel Peterporn, tak payahlah nak tau saiz zakar aku jugak... Encik Google ini gay ke?? Hahahahahaha......
Share/Bookmark


Nak duit lebih? Jom jana pendapatan. KLIK SINI

Next previous home
Related Posts with Thumbnails