14 November 2010

Anak Melayu? Jijiknya perbuatan!!!

Aku terima videoklip ni dari Facebook. Mula-mula malas nak tengok pun disebabkan speed streamyx malam ni cam haram jerk... So, aku download je laa dulu. Takde apa nak buat, aku pun buka la videoklip ni, Punya la terkejut aku bila tengok perangai anak melayu kita zaman ini. Speechless. Berani betul depan orang ramai. Yang aku herannya, takde siapa yang berani menegur si 'remaja-remaja bangang' ni.

Aku tak tau la mak bapak diorang didik diorang ni camana. Cuma yang aku nampak, memang takde chance laa nak dapat makanan 'doa' kat alam barzakh nanti...

video




Share/Bookmark


Nak duit lebih? Jom jana pendapatan. KLIK SINI

Next previous home
Related Posts with Thumbnails